KÜTAHYA / SİMAV - Kuşu Nurullah Bayram İlkokulu

02745312021
Kuşu Kasabası Simav/KÜTAHYA
Vizyon
Toplumumuzun değerleri ile örtüşen ,güçlü kurum kültürümüzle ;profesyonel yönetim anlayışını, ilkeliliği ve paydaşların mutluluğunu esas alan , çağdaş metot ve teknikler ile teknolojiyi kullanarak kaliteli eğitim- öğretim veren örnek ve lider bir kurum olmaktır.
Misyon
Çağın gerektirdiği gelişim ve değişime uygun olarak bağlı kurumların varlığını, gelişimini,değişimini sürdürmeleri için; • Profesyonel yönetim, • İnsan Kaynaklarını ve maddi kaynakları etkili ve verimli kullanma, • Eğitim öğretim alanında araştırma ve geliştirme, • Etkili denetim ve iletişim, • Rehberlik ve yönetimde öncülük, anlayışıyla kurumlar arasında koordinasyonu sağlamak, kaliteli eğitim ve öğretimin gerçekleşmesine çalışmaktır.
Başarılar
OKULUMUZ İL VE İLÇE DÜZEYİNDE YAPILAN YARIŞMALARDA SÜREKLİ ZİRVEDE YER ALMAKTADIR.
08:40 Başlama Saati 14:40 Bitiş Saati
Kaloriferli
Simav - Selendi Karayolu
Belediyemizin SİMAV-KUŞU servisi vardır.
19,5 km.
Okulumuzda her yıl sene sonunda futbol turnuvası düzenlenmektedir.