KÜTAHYA / SİMAV - Kuşu Nurullah Bayram İlkokulu

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI

Veli Randevu Sistemi

Öğrenci velilerinin okuldaki öğretmenlerle görüşme zamanlarını ayarlamak amacıyla bir okul randevu sistemi geliştirilmiştir. Okul internet siteleri üzerinde çalışacak olan sistemde, öncelikle okul yöneticileri öğretmenlerin randevu saatlerini ayarlayacaktır.

Veliler, okul internet siteleri üzerinden e-devlet kullanıcılarıyla sisteme giriş yaparak öğretmenlerin zaman çizelgesinde boş olan zaman dilimleri için randevu talebinde bulunabileceklerdir. Randevu alınacak haftadan önceki cuma günü öğleye sistem açık olacaktır.

Öğleden sonra okul yönetimleri öğretmenlere randevu saatlerini bildirecektir. Veli, sistem üzerinden giriş yaptıktan sonra randevu talep edebileceği gibi, aktif ve eski randevularını görebilecek ve günü gelmemiş randevusunu iptal edebilecektir.

İşleyiş şöyle gerçekleşecek;

1.Herhangi bir öğretmen ile görüşmek isteyen velimiz okulumuzun

adresli internet sitemize giriş yaptıktan sonra sol üst köşedeki Bağlantılar menüsü altındaki Okuldan Randevu al linkini tıklayacak.

2-Çıkan ekranda veli kendi TC Kimlik No'su ile e-devlet şifresini girecek.

3-Çıkan ekranda hangi öğretmenden randevu alacaksa seçip kaydederek randevu alma sürecini tamamlayacak.İptal etmek istese de aynı süreci takip edip iptal işlemini gerçekleştirebilecek.

Mrt

Okulumuzda uygulanan Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında 3-A Sınıfı Öğrencilerimiz Kelime Üretme ve Mesneviden hikaye okuma etkinliği yaptılar

Ock

Bakanlığımızca bu yıl ilk kez yarıyıl tatilinden önceki son haftada öğrencilerin keyifli, eğitici ve öğretici bir hafta geçirmeleri amacıyla düzenlenen "dönem sonu faaliyet haftası", Kapsamında Kuşu Nurullah Bayram İlk/Orta okullarında yaptığımız Pamuk Şekeri etkinliğimiz coşkulu geçti

OKULUMUZDA LOKMA HAYRI YAPILDI

Şühedanın ruhu şad olsun. Kuşu'da Faaliyetgösteren okul aile birlikleri lokma hayrında bulundu. Allah Hayırlarını kabul etsin.

Ock

ÇEDES Programı kapsamında Dinkültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Ramazan ORAS, Öğrencilerimizle cami ziyareti gerçekleştirdi.

Kas

Okulumuz 3-A Öğrencileri Türkçe dersinde Oyuncak Müzesi yaptı.Diğer sınıflardaki arkadaşlarını davet ederek Müzelerinin tanıtımını yaptılar.

Kas

Okulumuz 3-A Sınıfı öğrencileri Kitabımızdaki yönergeleri takip ederek kukla yaptılar

Ekm

OKULUMUZ 3-A öğrencileri Ihlamurumuzu iştik,dersimizi etkinliği yaptı.Etkinliğimizden kareler